Contact opnemen

De meeste websites die ik ontwikkel voorzie ik van het populaire open source CMS “WordPress“, waarmee de website gemakkelijk en snel beheerd kan worden. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van eigen code en enkele goede plugins, zodat ik precies weet hoe de website in elkaar zit en ik optimale performance kan garanderen.

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een website voor uw bedrijf? Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn specifieke wensen, afhankelijk van: doelgroep aard van het bedrijf persoonlijke voorkeuren U kunt contact opnemen via het contactformulier of mij bellen: 06-39755363

Ook kunt u mij thuis bezoeken:

VGWdesign
Eikenhoek 2
5473GX  Heeswijk-Dinther
KvK nummer 68584482
mail: info@vgwdesign.nl

In een persoonlijk gesprek wil ik u graag vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op:

6 + 2 = ?