Toe aan een nieuwe website?

VGWdesign verzorgt het voor u.

Nieuwe website voor uw bedrijf

Een nieuwe website voor uw bedrijf

Is uw huidige website verouderd? Laat ons een moderne nieuwe website voor uw bedrijf in Heeswijk-Dinther en omgeveng bouwen.  Terwijl wij u nieuwe site bouwen,  kunt u uw huidige website gewoon blijven gebruiken. Wilt u persoonlijk contact?U kunt vrijblijvend langskomen.

Nagenoeg geen downtime

De ontwikkeling van uw site gebeurt op een afgeschermde server. U kunt het hele proces volgen en desgewenst aan laten passen. Bent u helemaal tevreden, dan migreren wij deze naar uw eigen domein. Uw website is dan maar een uurtje uit de lucht. De datum en tijd kan in overleg.

Ontwerp in uw huisstijl

Wilt u een ontwerp in uw specifieke huisstijl? Geen probleem. In overleg komen we tot een mooi ontwerp, geheel naar uw wensen. Wij gaan voor kwalitatief hoogstaande websites.

 

Snel en mooi

Soms kom je op een website die erg mooi ontworpen is, maar waar het 8 seconden of meer duurt voordat de pagina geheel geladen is. De meeste bezoekers zijn dan al weg en gaan een andere website zoeken. Weg potentiële klant. Wij streven naar een evenwicht in snelheid en mooie pagina’s. 

Beoordelingen

Hier een aantal beoordelingen van klanten. Wij staan echt voor kwaliteit. Echte passie voor WordPress en webdesign.

Geen gladde praatjes. Ook niet even snel wat foto’s en tekst in een template plakken. Dan krijgt u een website die er uit ziet als duizenden anderen.

Zo bouwen de meeste bureaus een goedkope website. Maar dat zie je meteen.

Een mooi design en goede SEO teksten blijft toch een kwestie van een persoonlijke en passionele benadering.

Hier een aantal links naar gebouwde websites:

Veel gestelde vragen

Andere webdesign bureaus vragen 2 tot 3x zoveel voor dezelfde service. Doordat wij werken met een perfecte pagina tool en de beste WordPress thema’s. En doordat we erg efficiënt werken. Daarnaast is het onze passie en nemen we genoegen met een bescheiden vergoeding voor onze diensten.

Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website blijft uw bestaande site gewoon online. U kunt de nieuwe site tijdens de bouw beoordelen en aanpassingen doorgeven. Bent u helemaal tevreden, dan migreren we de nieuwe website en vervangen dus uw oude. Dit duurt normaal gesproken een uurtje.

Wilt u liever andere afbeeldingen dan die u nu al hebt? Dat kunt u eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc. 

Wat teksten voor de invulling van de pagina’s: zoals natuurlijk bedrijfsgegevens, contact adres en tekst betreffende uw dienstverlening cq. producten. Wij maken de teksten optimaal leesbaar en optimaal voor Google.

Jazeker. U kiest niet voor een student, welke er na zijn studie wellicht de brui aan geeft als u hem nodig hebt. U kunt vrijblijvend bij onze klanten informeren naar onze service. Daarbij bouwen we al websites sinds 2006. Dus ervaring genoeg.

Als u al die marketing tamtam gelooft wel. Met reclame teksten als “de vorige website bouwer heeft de verkeerde termen gebruikt” suggereert DTG dat alleen zij goede Google geoptimaliseerde teksten schrijven. Bij DTG betaal je voor een simpele website eenmalig 799 euro en 29 euro maandelijks.  Als u graag meer betaalt voor dezelfde kwaliteit, dan kunt u beter naar deze en andersoortige bedrijven gaan.

Jazeker. Maak uw wensen kenbaar via het contact formulier. Geef precies aan wat u wilt en we sturen u een offerte op maat.

Met WordPress kunnen wij nagenoeg alles bouwen. Dus hebt u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een membership website waarin de members bepaalde autorisaties krijgen. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Ook webshops, websites om te bloggen etc. etc.