Toe aan een nieuw webdesign in Oss?

VGWdesign verzorgt het voor u.

Nieuwe website voor uw bedrijf in Oss

Nieuwe website in Oss

Niet meer tevreden over uw huidige website? Laat ons op basis van een nieuw fris webdesign voor uw bedrijf een nieuwe website in Oss bouwen. Wilt u persoonlijk contact? Dan komen we graag vrijblijvend even langs. U kunt uw huidige website gewoon blijven gebruiken, terwijl wij u nieuwe site bouwen. 

Nagenoeg geen downtime

Is voor uw bedrijf uw nieuwe website in Oss gebouwd naar uw wensen, dan zetten wij deze over naar uw domein. Dit migreren duurt ongeveer een uurtje. Dus u website is maar een uurtje uit de lucht. De datum en tijd kan altijd in overleg. Ook in het weekend of in de avond!

Tevreden klanten

Volg het voorbeeld van anderen die het webdesign door  VGWdesign hebben laten verzorgen. Webdesign en website bouw in een. Wij gaan voor de beste werking en een mooie look. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Wij bouwen natuurlijk niet alleen websites voor bedrijven in Oss. Door heel Nederland hebben we al websites gebouwd.

Snel en mooi

Soms kom je op een website die erg mooi ontworpen is, maar waar het 8 seconden of meer duurt voordat de pagina geheel geladen is. De meeste bezoekers stoppen dan eerder en gaan een andere website zoeken. Weg potentiële klant. Wij streven naar een evenwicht in snelheid en mooie pagina’s. 

Beoordelingen

Hier een aantal beoordelingen van klanten. Wij staan echt voor kwaliteit. Echte passie voor WordPress en webdesign.

Geen gladde praatjes. Ook niet even snel wat foto’s en tekst in een template plakken. Dan krijgt u een website die er uit ziet als duizenden anderen.

Zo bouwen de meeste bureaus een goedkope website. Maar dat zie je meteen.

Een mooi design en goede SEO teksten blijft toch een kwestie van een persoonlijke en passionele benadering.

Hier een aantal links naar gebouwde websites:

Nieuwe website voor uw

BEDRIJF IN OSS

VGWdesign bouwt websites voor bedrijven in heel Nederland. Ook uw website in Oss verzorgen wij graag. Lekker dichtbij! Webdesign voor een bedrijf in Oss is voor ons geen enkel probleem.  Alle communicatie gaat via de mail, Skype en de telefoon. Wij reageren altijd snel op uw vragen en proberen aan al uw wensen en eisen te voldoen. Wij staan voor snelle en duidelijke communicatie.

Website in Oss:

zeer mooie aanbieding

Vanaf € 379,- bouwen we een website voor u die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Hierdoor hebt u in feite drie websites in één. Eén voor computers, één voor iPads en tablets en één voor smartphones. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen naar bedrijven via de smartphone of tablet. Het is dan wel zo handig om een website te hebben die ook geschikt is voor deze apparaten.

Modern Webdesign Oss

U kunt uw website altijd makkelijk zelf aanpassen. Wilt u liever andere afbeeldingen dan die u nu al hebt? Dat kunt u eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc. Zocht u op website bouwer Oss? Dan bent bij VGWdesign aan het juiste adres.

Veel gestelde vragen

Wilt u liever andere afbeeldingen dan die u nu al hebt? Dat kunt u eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc. 

Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website blijft uw bestaande site gewoon online. U kunt de nieuwe site tijdens de bouw beoordelen en aanpassingen doorgeven. Bent u helemaal tevreden, dan migreren we de nieuwe website en vervangen dus uw oude. Dit duurt normaal gesproken een uurtje.

Andere webdesign bureaus vragen 2 tot 3x zoveel voor dezelfde service. Doordat wij werken met speciaal voor het MKB ontworpen designs en WordPress thema’s. En doordat we erg efficiënt werken. Daarnaast is het onze passie en nemen we genoegen met een bescheiden vergoeding voor onze diensten.

Als u al die marketing tamtam gelooft wel. Met reclame teksten als “de vorige website bouwer heeft de verkeerde termen gebruikt” suggereert DTG dat alleen zij goede Google geoptimaliseerde teksten schrijven. Bij DTG betaal je voor een simpele website eenmalig 799 euro en 29 euro maandelijks.  Als u graag meer betaalt voor dezelfde kwaliteit, dan kunt u beter naar deze en andersoortige bedrijven gaan.

Jazeker. U kiest niet voor een student, welke er na zijn studie wellicht de brui aan geeft als u hem nodig hebt. U kunt vrijblijvend bij onze klanten informeren naar onze service. Daarbij bouwen we al websites sinds 2006. Dus ervaring genoeg.

Wat teksten voor de invulling van de pagina’s: zoals natuurlijk bedrijfsgegevens, contact adres en tekst betreffende uw dienstverlening cq. producten. Wij maken de teksten optimaal leesbaar en optimaal voor Google.

Jazeker. Maak uw wensen kenbaar via het contact formulier. Geef precies aan wat u wilt en we sturen u een offerte op maat.

Met WordPress kunnen wij nagenoeg alles bouwen. Dus hebt u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een membership website waarin de members bepaalde autorisaties krijgen. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Ook webshops, websites om te bloggen etc. etc.