Toe aan een nieuwe website?

VGWdesign verzorgt het voor u.

Website Eindhoven: door VGWdesign

Nieuwe website voor u?

Is uw huidige website verouderd? Laat ons een frisse nieuwe website voor uw bedrijf in Eindhoven bouwen. U kunt uw huidige website gewoon blijven gebruiken, terwijl wij u nieuwe site bouwen. Wilt u persoonlijk contact? Dan komen we graag vrijblijvend even langs.

Amper downtime

Is uw nieuwe website voor uw bedrijf in Eindhoven gebouwd naar uw wensen dan migreren we naar uw domein. Dit omzetten duurt ongeveer een uurtje. Dus u website is maar een uurtje uit de lucht. De datum en tijd kan in overleg.

Ook webshops

Uw website kan helemaal geïntegreerd worden met een Woocommerce webshop. De de facto  standaard in webshops.

Snel en mooi

Soms beland je op een website die erg mooi ontworpen is, maar waar het 8 seconden of meer duurt voordat de pagina geheel geladen is. De meeste bezoekers zijn dan weg en gaan een andere website zoeken. Weg potentiële klant. Wij streven naar een evenwicht in mooie pagina’s en snelheid.

Beoordelingen

Hier een aantal beoordelingen van klanten. Wij staan echt voor kwaliteit. Echte passie voor WordPress en webdesign.

Geen gladde praatjes. Ook niet even snel wat foto’s en tekst in een template plakken. Dan krijgt u een website die er uit ziet als duizenden anderen.

Zo bouwen de meeste bureaus een goedkope website. Maar dat zie je meteen.

Een mooi design en goede SEO teksten blijft toch een kwestie van een persoonlijke en passionele benadering.

Hier een aantal links naar gebouwde websites:

Nieuwe website voor uw

BEDRIJF IN EINDHOVEN

VGWdesign bouwt websites voor bedrijven in heel Nederland. Ook uw website in Eindhoven verzorgen wij graag. Lekker dichtbij! Webdesign voor een bedrijf in Eindhoven is voor ons geen enkel probleem. Zo hebben we websites gemaakt voor bedrijven in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen en Maastricht. Alle communicatie gaat via de mail, Skype en de telefoon. Wij reageren altijd snel op uw vragen en proberen aan al uw wensen en eisen te voldoen. Wij staan voor snelle en duidelijke communicatie.

Website in Eindhoven:

zeer mooie aanbieding

Vanaf € 379,- bouwen we een website voor u die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Hierdoor hebt u in feite drie websites in één. Eén voor computers, één voor iPads en tablets en één voor smartphones. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen naar bedrijven via de smartphone of tablet. Het is gewoon noodzakelijk om een website te hebben die ook geschikt is voor deze apparaten.

Modern Webdesign Eindhoven

U kunt uw website altijd makkelijk zelf aanpassen. Wilt u liever andere afbeeldingen dan die u nu al hebt? Dat kunt u eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc.