Toe aan een nieuwe website?

VGWdesign verzorgt het voor u.

Website in Den Bosch

Een nieuwe frisse website

Is u huidige website verouderd? Laat ons een frisse nieuwe website in Den Bosch bouwen. U kunt uw huidige website gewoon blijven gebruiken, terwijl wij u nieuwe site bouwen. Wilt u persoonlijk contact? Dan komen we graag vrijblijvend even langs.

Uw website blijft bereikbaar

Is uw nieuwe website voor uw bedrijf in Den Bosch gebouwd naar uw wensen, dan zetten wij deze over naar uw domein. De datum en tijd kan in overleg. Dit omzetten duurt ongeveer een uurtje. Dus u website is maar een uurtje uit de lucht. 

Tevreden klanten

Mooi design in combinatie met goede code. Snelle websites in combinatie met elegant design.

Snel en mooi

Soms kom je op een website die erg mooi ontworpen is, maar waar het 8 seconden of meer duurt voordat de pagina geheel geladen is. De meeste bezoekers  hebben weing geduld en gaan een andere website zoeken. Weg potentiële klant. Wij streven naar evenwicht in snelheid en mooie pagina’s. 

Beoordelingen

Hier een aantal beoordelingen van klanten. Wij staan echt voor kwaliteit. Echte passie voor WordPress en webdesign.

Geen gladde praatjes. Ook niet even snel wat foto’s en tekst in een template plakken. Dan krijgt u een website die er uit ziet als duizenden anderen.

Zo bouwen de meeste bureaus een goedkope website. Maar dat zie je meteen.

Een mooi design en goede SEO teksten blijft toch een kwestie van een persoonlijke en passionele benadering.

Hier een aantal links naar gebouwde websites:

Nieuwe website voor uw

BEDRIJF IN Den Bosch

VGWdesign bouwt websites voor bedrijven in heel Nederland. Ook uw website in Den Bosch verzorgen wij graag. Lekker dichtbij! We zijn dicht in de buurt. Wilt u persoonlijk contact? Dan komen we graag vrijblijvend even langs. Wij reageren altijd snel op uw vragen en proberen aan al uw wensen en eisen te voldoen. Wij staan voor snelle en duidelijke communicatie.

Website in Den Bosch:

zeer mooie aanbieding

Vanaf € 379,- bouwen we een website voor u die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Hierdoor hebt u in feite drie websites in één. Eén voor computers, één voor iPads en tablets en één voor smartphones. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen naar bedrijven via de smartphone of tablet. Het is dan wel zo handig om een website te hebben die ook geschikt is voor deze apparaten.

Modern Webdesign Den Bosch

U kunt uw website altijd makkelijk zelf aanpassen. Wilt u liever andere afbeeldingen dan die u nu al hebt? Dat kunt u eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc.