Toe aan een

nieuwe website?

VGWdesign verzorgt het voor u.

Website maken in Veghel

Nieuwe website voor uw bedrijf

Hebt u een verouderde website? Of bent u gewoon niet tevreden over het design of de uitstraling. U kunt uw huidige website gewoon blijven gebruiken, terwijl wij u nieuwe site bouwen. Laat ons een nieuwe website maken in Veghel. Wilt u persoonlijk contact? Dan komen we graag vrijblijvend even langs.

U blijft bereikbaar

Is uw nieuwe website voor uw bedrijf in Veghel gebouwd naar uw wensen, dan zetten wij deze over naar uw domein. Dit omzetten duurt ongeveer een uurtje. Dus u website is maar een uurtje uit de lucht. De datum en tijd kan in overleg.

WordPress is het ideale platform

WordPress is het ideale platform voor uw website. Veilig en altijd uit te breiden. Laat ook uw nieuwe website maken in Veghel. Ons streven is  altijd 100% klanttevredenheid. 

Mooi design en snel

Wij streven naar een evenwicht in snelheid en mooie pagina’s. Soms kom je op een website die erg mooi ontworpen is, maar waar het 8 seconden of meer duurt voordat de pagina geheel geladen is. De meeste bezoekers stoppen dan eerder en gaan een andere website zoeken. Weg potentiële klant. 

Beoordelingen

Hier een aantal beoordelingen van klanten. Wij staan echt voor kwaliteit. Echte passie voor WordPress en webdesign.

Geen gladde praatjes. Ook niet even snel wat foto’s en tekst in een template plakken. Dan krijgt u een website die er uit ziet als duizenden anderen.

Een mooi design en goede SEO teksten blijft een kwestie van een persoonlijke en passionele benadering.

Hier een aantal links naar gebouwde websites:

Nieuwe website voor uw bedrijf

Website maken in veghel

VGWdesign bouwt websites voor bedrijven in heel Nederland. Ook uw website in Veghel verzorgen wij graag. Lekker dichtbij! Wij komen graag vrijblijvend langs. Wij staan voor snelle en duidelijke communicatie.

Website in Veghel:

zeer mooie aanbieding

Vanaf € 379,- bouwen we een website voor u die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Hierdoor hebt u in feite drie websites in één. Eén voor computers, één voor iPads en tablets en één voor smartphones. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen naar bedrijven via de smartphone of tablet. Het is dan wel zo handig om een website te hebben die ook geschikt is voor deze apparaten.

Modern Webdesign Veghel

U kunt uw website altijd makkelijk zelf aanpassen. Wilt u liever andere afbeeldingen dan die u nu al hebt? Dat kunt u eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc. 

Veel gestelde vragen