Webdesign diensten

Wat kan ik voor U betekenen als webdesigner?

 1. Webdesign en ontwikkeling van uw website.
 2. Restyling van een bestaande website.
 3. Grafisch werk met Photoshop.
 4. Een uitgebreide website met tientallen of desgewenst honderden pagina’s die gemakkelijk te onderhouden zijn. Geen probleem, ook als u dit zelf wil onderhouden.
 5. Ook uw webshop kan ik geheel naar uw wensen bouwen. Hiervoor gebruik ik de bekende WooCommerce plugin in combinatie met WordPress.

In de ontwikkelingsfase wordt de website gebouwd volgens het afgesproken ontwerp. Dit gebeurt in het schitterende framework WordPress. Dit is opgebouwd uit de programmeertaal PHP in combinatie met een MySQL relationele database en JavaScript. Websites worden standaard getest in Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.

Ik ben heel erg enthousiast over WordPress. Dat spreekt voor zich, het is dan ook een prachtig en flexibel systeem.  Eerst werkte ik met Dreamweaver in HTML en CSS om statische websites te bouwen. Toen ik eenmaal met WordPress begon, dacht ik: had ik dit maar eerder gedaan!

WordPress heeft zich inmiddels overduidelijk bewezen door gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid door zoekmachines. Ook ik ben overtuigd van de kracht van WordPress en gebruik dit framework graag in een goed ontworpen WordPress website voor u.

vgwdesign-webdesign-websitebouwer-beleefbeieren

Door mij ontwikkelde websites bieden:

 • Eigentijdse en originele vormgeving met de laatste technieken (o.a. HTML 5).
 • Goede semantiek en structuur om hoger in Google te komen (SEO).
vgwdesign-webdesign-1-zijn-in-praktijk
 • Teksten en foto’s zijn zelf te beheren via het  CMS. (Dit staat voor Content Management System, wat zeer gebruiksvriendelijk is.
 • Responsive  Webdesign is nu de standaard geworden. Het is ideaal als je website op alle media een goed beeld geeft. Een website waarbij u allerlei mogelijkheden wilt zoals een fotoalbum, een twitter cliënt, links naar een Facebook of LinkedIn account. Dit is met WordPress heel gemakkelijk te realiseren.
 • Met WordPress kan men een simpele bedrijfswebsite bouwen, met de standaard pagina’s zoals de homepage, onze diensten, wie zijn wij en een contactpagina. Maar met WordPress kan zoveel meer: een website waarin afspraken gepland kunnen worden, een membership website waarin men alleen kan inloggen als men zich (tegen betaling desgewenst) geregistreerd heeft, een website waarin men bijvoorbeeld cursussen aanbiedt. Dit alles wordt binnen WordPress geregeld, incl. de administratie van leden etc.
 • WordPress had eerst de naam onveilig te zijn. Temeer omdat de standaard inlognaam admin was bij installatie. Dat is nu niet meer het geval. Er moet wel gezorgd worden voor een solide systeem, met een beproefd thema en bewezen goede plug-ins. Ik gebruik alleen premium thema’s en solide plug-ins. Daarnaast zorg ik dat de site veilig is en blijft. Dit door goede instellingen en een deugdelijk veiligheidssysteem.